Seg söndag så här kommer bilderna från igår

Här kommer lite bilder från Lördags kvällen….. Vi var ju på Berns och tittade på den härliga tävlingen som vart lite väl uttjatad och lång efter ett tag men det var verkligen kul att se hur duktiga vissa tjejer var runt stången…..

Min träning polare Kevin med sin tjej…..

Angela Monroe med sin söta syster…. Vi hade verkligen kul igår började på Berns och slutade …….

Men söta Katrin Zymiertska vad har du på dig,, vit BH   🙂 synters inte men på bild så fastnade dom…

Hahahah söta magar vi har, min är ju större, Jag kanske har en liten Bingo i magen 🙂 Kul att hon och Bingo ska ha barn, Bingo var oxå på plats men satt i juryn…..

Mina vänner och bröderna Max och KIm var kvällens enda killar på scen

Snygga bröderna torkade av stången mellan varje tjej som uppträdde, ca 20utgångar minst vart det men killarna klädde bara av sig på sista scen som ni ser på bilden innan, det är Sandra Dahlberg som uppträder

Alltså vissa tjejer är så starka så det e sjukt, och dom var sååå grymma med stången

Sen drog vi ett gäng till Magenta och träffade min älsklings vän Stefan Grantorp, här står jag och han med dockan Michaela Savic….

Stefan var kvällen värd, snygg som vanligt men kanske lite för mycker solarium babe…..

Bobby Oduncu , Moses som fyllde 23år igår, Angela monroe och Alex Shirpey stålmannen

Jag träffade Natscha peyres lille bror ute, Josef Peyre som jobbar som mingelfotograf, snacka om att vi hade matchande kläder på oss…. snygga killar speciellt Josef som är 20 år och så fin kille,,, en annan är snart 34 och bäst före datumet börjar ju närma sig hjälllllpppppppp

Gick 20min på Zipper med Josef som jobbar som pt på mitt gym där träffade vi på min goda vän Mats

Sen vidare och stötte på party dlada Sibel som var vild och sexig,, hon skrek bara seeexxxx

Jag Josef och Amar på Solidaritet

Efteråt så vart der MC Donalds på kungsgatan och det var gott som vanligt,, där på donken fick jag ta massa bilder med oli´ka tjejer som vill det, även på gatan då jag går kommer det fram massa tjejer och killar som vill prata å fotas och det har jag verkligen inget emot så det är bara kul att ni alla kommer fram, enda jag inte gillar är då ni pratar för länge och då jag är stressad, oftast med vänner som väntar på mig hehe annars puss till alla som vågar vara trevliga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.