Jag är fan inte ytlig

 

Bilderna på Linda Rosings toalettbesök var inte speciellt seriösa.
Ganska osmakliga tycker jag. Du som är hennes vän borde veta bättre. Undrar om hennes barn gillar dom?
En fråga: Blir du aldrig trött på det liv du lever, fest, fest , fest. Bara utsida hela tiden, har du inga andra intressen? Du verkar ju va en god människa, blir du nte trött på ditt ytliga liv?

Jag tycker verkligen inte det är osmakligt med dessa bilder,,, linda är en fantastisk tjej och nu en toppen småbarns mamma men dessa bilder är inte porr utan sexiga med glimten i ögat,,,, trodde verkligen ni skulle gilla dom hehe…..
Jag är inte trött på festandet men lite trött på det då och då,,, jag är ute max 2dar i veckan så det är inte så mycket, förr var det3-4dagar i veckan,,, många helger är jag bara hemma å myser…..
jag har en liten del i mitt liv som är ytligt men lovar att det bara är 10% max 20% ibland hehe…. Jag är en driftig företagare och entrepenör som har många bollar i luften och ni kan verkligen inte känna mig då ni får för er att jag endast är ytlig, tvärttom jag är en mycket känslig kille med mycket känslor och jag bryr mig mera om andra än mig själv…..
Vänner och bekanta vet redan att jag verkligen är snällaste killen men även ni mina kära läsare borde veta vid detta laget att jag är genomgod och har aldrig elaka baktankar om nånting utan försöker hjälpa andra mer än mig själv oftast, men som sagt alla kan inte få det rätta uppfattningen om mig då ni sett mig i olika tv program och en massa skvaller tidningar…..

Hennes bara älskar mig och vet att vi är bästa vänner, barnen vill jämt komma till mig och umgås och bilderna är absolut inte porr eller naket, finns lätt klädda bilder på Linda som jag inte skulle lägga upp för dom har inget med mitt inlägg om våran vänskap…

puss å kärlek till er alla som verkar lite småsynta och alla andra oxå 🙂

9 tankar om “Jag är fan inte ytlig

 1. Elisabeth says:

  Varför svara på ett sånt idiotiskt inlägg? Om människan inte gillar din blogg, varför då besöka den och dessutom ”orka” kommentera. Vi väljer själva hur vi vill leva vårt liv och om någon mår dåligt över det så är det upp till dem. Men allt det negativa, all avundsjuka som finns gör mig illamående.
  Du lever ditt liv och njut av det!
  Må gott! // Elisabeth

 2. Elin says:

  Den personen snackar ju inte ens skit, alla har rätt till sina åsikter. �ven om jag tycker att Bobby är en bra kille, måste inte andra ha samma synpunkter som mig. Toalett bilderna tog man när man var ungefär 16-25 år när man var ung, och dum. Vad ska man skylla på nu när man har passerat över 30, och beter sig som en snorunge. Hallåååå! vart tog mognaden vägen?:S ska man skylla på er uppväxt kanske, ja mennar man representerar ju sin familj oftast när man deltar i något. Pinsamt för din familj, och ännu värre att du skämmer ut dom medvetet. Godnatt sovgott

 3. Johanna G says:

  Jag vet inte hur jag ska formulera mig så istället skriver jag rakt ut vad jag tycker. Det är väldigt elakt av dig att lägga ut så osmakliga bilder på någon som du kallar för bästa vän. I min värld gör man aldrig så, men det är kanske annorlunda i den värld som du lever.
  Hittills har jag gillat att läsa din blogg men nu känner jag avsmak, fy vilken bitter sådan. Jag tänker på Lindas barn som får se sådana bilder på sin mamma, och även deras vänner. Du säger ofta att du vet mycket om alla kändisar mm men av respekt så skulle du aldrig berätta deras personliga hemligheter, vad tycker du att du gör nu?
  Kanske svårt för dig att förstå som inte har barn hur barn kan ta åt sig och bli mobbade mm av deras föräldrars misstag. Du tycker att det är bra att Linda har förändrats, ändå vill du förstöra för henne på det här sättet och dra upp hennes gamla liv igen.

  Varför gör du det?

  Jag hoppas verkligen att Linda inte känner sig sårad, speciellt i denna tid då hon är småbarnsförälder och då brukar man vara extra känslig.

  Om du tycker att det är fina bilder när en männsika sitter full på toaletten och kissar, undrar jag verkligen vad du tycker är osmakligt?

 4. Monika says:

  Dåligt omdöme att lägga ut de där bilderna på Linda. Vissa tokigheter vänner emellan ska vara privata. Du menar inget illa, men jag tycker att du borde ta bort dom. Du och Linda är bäst 🙂

 5. Lovisa Haberman says:

  okey, då så säger jag så här. Vill inte kommentera Linda Rosing, hon är inte min favorit. Men duuu Bobby gillar jag MYCKET. Du är precis som du säger fan INGEN YTLIG TYP. Du har skrivit andra inlägg om mobbing, langning, kärlek o.s.v. på ett helt underbart sätt! En sådan person är INTE ytlig.
  Jag tycker också att du är färgstark, modig, trevlig, snygg, läcker o vågar stå för dina åsikter. Jag beundrar dej.
  Tack för mej!

 6. Anna says:

  Nja Bobby.. Jag kan förvisso hålla med om att bilderna på Linda va läckra/snygga MEN frågan är om det ska ut till allmän beskådan. De känns lite för privata.. Jag tvivlar ej på att Du är en toppen kompis MEN kanske lite impulsiv nu? Jag skulle nog inte vilja se liknande bilder på mig förekomma på bloggar. 🙁 Men jag känner varken dig el. Linda så jag vet inte hur ni tänker/känner. .

 7. Nathalie says:

  om du inte vill uppfattas som ytlig så tycker jag att du sänder heelt fel budskap i din blogg. både jag och de runt omkring mig har uppfattat dig, genom bloggen, som en ytlig person. om du inte vill att människor ska se dig på detta sätt så får du väl försöka att visa upp mer av dina andra sidor och egenskaper, för just nu känns det bara som att det är utseende som spelar roll för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.