Bilder från sportmässans visning

Jag är nu hemma igen och fick besök av Samuel som kom med massa mat, vart snabb mat, flera kebab till mig eftersom jag var sååå hungrig, hehe eftersom allt annat var stängt. Inte så bra då jag ätit kebab 4gånger denna vecka :_)

Här kommer lite bilder från idag

Peter är Lindas man och pappan till söta nyfödda sonen Kean,,, här med 2 till sångarna i Basicelement och Sebastian deras manager

Här är kvällens yngsta modell som gick jätte gulligt på catwalken,,, nästan 2år gammal

Här står han i mitten,

Här står jag backstage och spraya lite på tjejerna….. Vi fixade till dom lite stort och ej så glammigt utan mer en stort skönt burr på alla tjejer

Här ser ni en enkel men snygg styling på modellen,,, hon fick stort hår

Lockade pouperade och våffla vissa delar, sen styla ihop allt till en ruffsig och sportig look….

Snyggingen Nicolaus är en vän sen 10år tillbaks, 35år och fin, det är han som gör reklamen på tv för kryssnings som åker till tallin med spa mm, det är han som gör den,,,, snygg å singel oxå

Fan va sportiga å härliga dom ser ut, Nicolaus som jobbat som top modell tidigare trivdes mellan tjejerna

Louie är oxå en kille som jag lärde känna för ca 10år sen, jag och han umgicks som unga, hörs då och då ibland, en mycket fin och verkligen snäll kille, förutom modellandet så är han skådespelare och värd på olika event

Alex chefs rekaktör på www.finest.se och hans kille Andreas gich med vinterkollektion kläderna, dom var duktiga som inte brukart syssla med sånt annars,,, fint par oxå… i mitten står en tv hallåa ser ni vem det är!?!?

Ulrica Nilsson och denna tv kille som ni ska gissa namnet på är ett par:_) Jag och Ulrika jobbade som kollegor i många år hos mig på Bobbyshårstudio på drottninggatan81, vi har tagit många tentor ihop och rest till italien ihop med jobbet och snacka om att vi hade kuk, fy fan va galet det var då vi var i Milano och Bologna för några år sen,,,,

Här liggen killarna och sover mellan visningarna, dom var på plats redan kl 10.00 och gick sista visningen kl 20,30 Va kul för när jag kom till platsen så träffade jag 3vänner som skulle gå visningen, Johan Eriksson var en snygg Sverigesman kandidat och ett hett kap runt stureplan, Nicolaus och Louie,,,,,,

Mina älklings kollegor Filip och Neda var med mig idag,,, stort tack mina älsklingar

10 tankar om “Bilder från sportmässans visning

 1. Ronja says:

  Hej bobby ! 🙂 Det är så att jag har ganska nyligen färgat över mitt brun/röda hår till mörkbrunt för att täcka bort allt det röda. Jag gjorde detta för att sedan kunn göra det ljusare. Jag vill inet bli blond men jag vill ha en ljusbrun färg med ljusare slingor i. Hur ska jag göra då? går det färgar en ljusare brun från mörkbrunt? Tacksam för svar 🙂 Puss ronja

 2. Linn says:

  Hej Bobby! Tänkte först säga att dina hårprodukter är jättebra och shampot och balsamet luktar supergott, men hur kommer det då sig att lukten på sprayen inte är så lyckad? Den är jättebra men man vill ju gärna ha en god doft på den också.
  Kramkram:)

 3. Ida says:

  Det är Fredrik Bergling. Jag frågade honom en gång för kanske 10 år sedan när han var på besök i min hemort för att göra ett repotage, om jag kunde få hans rosa mössa som det stod Love på. Men inte ville han lämna ifrån sig den inte. Det enda jag fick var en autograf som det stod puss på. Hälsa honom att jag grämjer mig ännu över att han inte gav mössan till mig 🙁

 4. Ida says:

  Jag måste även tillägga angående vad du skrev om att ni åkte till Italien ihop. Hade ni verkligen ”kuk”. Jag tror snarare ni hade ”KUL” 😀

 5. m says:

  Vad fina de blev i håret! Skulle inte du kunna visa några balfrisyrer? Ska på bal i sommar och har ingen aning om hur jag ska ha håret. Har långt brunt hår! Vore jätte roligt om du kunde visa några olika frisyrer, både uppsatt och utsläppt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.