Fan va jag saknat Linda. Det var in

Fan va jag saknat Linda. Det var inte länge sen hon bodde hemma hos mig med Kevin och Melissa. Idag var bägge hemma hos mig med Linda och deras lille bror Kean. Det tar verkligen mysigt att samlas alla hemma hos mig. Den enda som saknades var Peter men han får ha dow mys stund med oss en annan gång. Dom har alltid mys stunder kärleks paret. Linda är verkligen inte samma Linda Rosing jag träffade för 8år sen. Hon har verkligen mognat. Det var bra att hon hade sitt dejting programm för annars kanske hon inte hade vart ihop med Peter idag. Hon insåg att det bara mest var losers i programmet och detta ledde till att hon och peter fann kärleken på riktigt. Ibland måste man gå igenom vissa beslut i livet för att veta vad som är bäst för en eget bästa. Peter är det bästa som hänt Linda, hehe ja förutom att hon träffat mig som bästa vän oxå:) nu står jag på bandet och går lite. Senare ska jag på bio med Alex och se Avatar. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Fan va jag saknat Linda. Det var in

 1. Jennifer says:

  Vilken söt bild 🙂
  Dina hårprodukter är dom bästa jag provat 🙂 Mitt hår har aldrig kännts så bra som när jag provade ditt schampo!

  Många kramar Jennifer

 2. sandra! says:

  äntligen träffar du linda har väntat så på att du ska träffa henne !! 🙂 tycker att du borde vara med henne. men de får du ju bestämma själv haha ni e bäst <33 hehe!!

 3. josefine says:

  Mycket mycket fin bild 😉 Söt han är o du oxå 😉
  Har bara en fråga; Vad kan jag göra nu när jag tappar hår? Tappar mycket hår i duschen, torkar håret, plattar och borstar. Vad kan jag göra? :S
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.