Blondinbella och Linda Rosing slåss

Blondinbella och Linda Rosing slåss om mig:) jag hade idag min älskling Linda på besök. Hon hade fått en liten utväxt och jag har inte träffat henne sen förlossningen. Saknat henne. Samtidigt hade jag fina Isabella Löwengrip, dom fick slåss om vem jag skulle fixa hehe skoja bara jag är duktig och snabb så hann med bägge samtidigt för jag fick hjälp av kollegorna med att tvätta och föna. Inte nog med det så hade jag söta Rabih och Eddie från idol i Salongen och jag han klippa dom oxå imellan färgerna. Snacka om att jag fått jobba snabbt idag men det var bara kul då alla mina kunder är så gulliga. Jag har mer bilder från idag. Vill ni se bilderna på pojkarna.?.?:) kan lägga upp dom när jag är hemma för just nu tränar. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Blondinbella och Linda Rosing slåss

 1. Emma says:

  Hej Bobby! Jag har skrivit mycket men inte fått någon svar när jag skrivit:(!
  Jag vill permanenta håret lockigt hos dig. Jag undrar hur mycket det kostar ungefär? Hur blir lockarna , jag vill att håret ska bli lockigt och stort , lagom lockar. Slitet det mycket? Vad behöver jag veta?
  Jag har rakt hår just nu.
  Och måste bara säga att du är SEXIG, älskar din kropp and your sexy babyface! Du är cool och väldigt unik! Dröm att få träffa dig, och bli klippt av dig och så vidare!
  Tacksam för svar, Kram emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.