Jag och snygg Danny åt lunch efter klippningen

Jag och snygg Danny åt lunch efter klippningen. Jag klippte honom efter att jag klippte och färgade Darin. Bild på Darin kommer lite senare. Danny Saucedo bjöd mig på thai mat. Alltid gott med thai. Fan va ont jag har i halsen. Kunde knappt prata idag, hoppas bara inte Danny och Darin blivit smittade då Darin ska sjunga idag och imorgon på vinterkrysset och Danny ska till Thailand om 3dagar. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Jag och snygg Danny åt lunch efter klippningen

  1. Sara says:

    är det bara danny som vart kvar i sthlm över jul, erik är i uddevalla och matte är i västrås. Vet inte om dom ska vara där över nyår.

  2. Monika says:

    Hej!

    Har följt en tid din blogg och jag tycker den är suverän. Jag undrar varför du inte har ett volymschampoo i ditt sortiment? Skulle köpa det på direkten!

    Många kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.