Vi har 40cm snö i Stockholm:) jag g

Vi har 40cm snö i Stockholm:) jag gillar verkligen inte kyla och vintern men måste säga att jag gillar snön idag. På bilden ser ni min innegård som är täckt av massa snö. Jag var och sola solarium alldeles nyss och det var verkligen skönt att bli varm i kroppen. Mindre skönt nu när jag promenerar på stan. Vill ni se en het bild på mig när jag solar.?.? Kan nästan klassas som Porrbild hehe:) är påväg till min salong på drottninggatan81 för att hämta lite saker. Det går att använda vissa saker som inte är rökskadade men det går inte att jobba där. Så fotograferingen med Hannah Graaf kommer jag att göra på Hankydolls. Hörs snart stor snö kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Vi har 40cm snö i Stockholm:) jag g

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.