Jag går på bandet med Anna Anka som

Jag går på bandet med Anna Anka som förebild:) haha or not. Hon är inte en förebild men jag gillar henne som fan. Tycker hon är klockren som person. Fler kvinnor borde vara som henne, alltså starka och målinriktade personer. Hon har stake i sig. Tycker ni som mig eller håller ni inte med.?.? Ok allt kanske inte handlar om pengar som Anna får det att låta ibland hehe men visst är pengar viktiga. Kram från en svettig Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Jag går på bandet med Anna Anka som

 1. Ana says:

  �rligt så kan kvinnor ha stake i sig och jag som är 22 har det och vågar säga vad jag tycker men hon förolämpar folk och snackar skit och det är falskt.
  Hon må vara en som säger vad hon vill men det finns ödmjuka personer som fortfarande har stake men behandlar andra med respekt och sådana som snackar skit om alla och tror att dem är roliga. Där i den sista kategorin hör Anka i. Skipper hade rätt allt som kommer ut från henne är skit och hon tänker inte innan utan talar.

  Jag har träffat på sådana personer innan och dem är inte alls roliga. Hon gör bort sig bara men det är min åsikt säkert som många delar men jag talar för mig själv.

  kram // Ana

 2. rosé says:

  håller inte med dig, Anka är bara ute efter att skryta om sina rikedomar och beter sig riktigt skumt, men inge nytt om det, inte första gången svenskar reser utomlands o skämmer ut sig själva. Visst, pengar är det man lever för, men det är så pinsamt när folk försöker visa att de har pengar, särskilt när det är så uppenbart.

 3. ankan ska rostas says:

  Jag är glad att dem gör dessa programmen för hon visar sitt sanna jag hur jävla puckad hon är. Jag hoppas verkligen att hon spelar annars är det synd om barnen.

 4. Mimmi says:

  När jag såg detta kände jag att jag måste lägga min åsikt. Jag är en kluven person när det kommer till Anna Anka och hennes åsikter.
  Självklart är inte pengar hela livet, men pengar spelar en viktig roll i våra liv. För att vi ska kunna leva och göra det vi vill så behöver vi pengar. Och det är något jag håller med henne om.
  Men där emot hur hon ser på oss kvinnor, tycker jag är ett väldig nedvärderat sätt. Och där håller jag inte med henne alls. Och i den frågan ser jag henne inte som en stark person heller.

  Ja nu har jag iaf fått säga min åsikt.
  Och jag önskar dig Bobby en God Jul & ett Gott Nytt �r! Jag önskar dig även all lycka med din salong som några idioter förstörde.
  Vi borde vara glada för våra med människor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.