hjälp jag ser ut som en gubbe……

hjälp jag ser ut som en gubbe. Min elev Annie fönar vågor på mig som slutprov och jag ser verkligen Gubbig ut. Högt hårfäste skäggig och ful frisyr. Haha men jag visar inte bild på resultatet för ni kommer att skratta ihjäl er som alla på salongen gör just. Jag dör av skratt hur ful jag kan bli ibland och inte nog med det så är sjukt trött och lite sliten och svullen som en köttbulle. Med andra ord en dålig dag men vad man inte för sina söta elever. Förresten har alla i hela landet snöstorm.? Här i sthlm är kaos, trafiken står still och det har verkligen inte att se mer än några meter framför sig pga all snö. Lite snö dimma men i snö, alltså med ett nytt ord snödimma:) kram från en mindre söt Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “hjälp jag ser ut som en gubbe……

 1. Lina says:

  Kom igen nu Bobby, ladda upp bild så att vi också kan skratta lite 😉
  Här i Göteborg är det inte snöstorm.. Det snöar inte ens.. Men det är sjuuuuuukt kallt! -8 grader 😐

 2. Jossan says:

  Här i Luleå (norra norrland) har vi minus 18, sol och snö.. eller ja, nu har ju solen gått ner men ändå..
  Kallt som faaan!!

 3. Sandra says:

  Haha, men i Stockholm så blir det ju alltid kaos då vintern kommer. Skulle ni få en mm snö så kör bilarna av vägen och alla krockar:D
  Att ni inte lär er där nere:D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.