Alla har väl vart otrogna men Tiger

Alla har väl vart otrogna men Tiger Woods är så hal is stackaren. Tydligen kan söta Elin Nordegren få hälften av 4miljarder som Tiger tjänat under deras äktenskap. Hoppas hon kan förlåta honom men hade jag vart hon så hade jag tagit pengarna och dragit, som Anna Anka sa i tv ang tigers otrohet. Ta pengarna och dra, finns flera miljonär i hollywood. Haha Anna Anka är väl bara för skön ibland, hon tänker bara pengar:) själv tycker jag synd om Elin som jag även fixar håret på för många är sen men jag tycker även synd om Tiger.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Alla har väl vart otrogna men Tiger

 1. Ana says:

  Som tur är så har jag aldrig varit trogen. Jag förstår inte varför folk ska vara det? Om dem inte är nöjda borde de bara bryta förhållandet. Men det är aldrig kul när någon är otrogen.

 2. Martin Faltin says:

  Hej, hoppas att allting är bra med dig. Nu finns det bilder på alla mina tatueringar på bloggen ifall du bläddrar neråt, du tyckte ju att den på bröstet var snygg så de andra skall nog också passa, haha!

  MVH Martin från Kicks i Nordstan, GBG

 3. sandra says:

  ”alla har väll vart otrogna” ?
  du betér dig som om det är helt vanligt, är du dum i huvudet eller.
  ursäkta men jag avskyr otrohet, och dom som har mage nog att vara det!
  föresten, du var otroligt dryg i Vakna med the voice, när du var utklädd till tomte, du har typ 40 IQ xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.