Stort tack till Elie Malki som äger

 

Stort tack till Elie Malki som äger salongen No Limits. Det är verkligen snällt av honom som ställer upp med att mina elever får göra sina slutprov där. Jag var där idag och bedömde deras jobb och alla fick mvg och några vg. Nu är jag påväg själv till linnégatan19 till Hankydolls där jag ska klippa en kund och fixa å trixa med allt runtomkring branden. Var tidigare på polisstationen på södermalm och hämtade en rapport på händelsen. Poliserna var mycket hjälpsamma och sjukt snygga. Iallafall alla killar som jobbade där, hehe riktiga män och heta uniformer. Jag frågade om jag får ta en bild och det passade inte då dom trodde att det skulle bli världens längsta kö med tjejer och killar utanför stationen haha och det är sant. Så alla som vill sen snygga Porriga poliser gå till södermalm:)

Denna bild tog jag från polis stationen som ligger mittemot Salongen,,,, Säkert och bra med farbror blå som granne

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Stort tack till Elie Malki som äger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.