Hatar att drömma mardrömmar. Inatt

Hatar att drömma mardrömmar. Inatt drömde jag så obehagliga drömmar. Började med sexuella drömmar men gick över till obehag som jag inte till skriva ens, och då har det inget med sexet att göra utan ni vet när en dröm börjar med nåt men sen övergår till nåt helt annat. Jag vaknade svettig och rädd. Somnade om 05 men hamnade i samma dröm igen så det enda jag tänkte på 4 denna fruktansvärda mardrömmen var att jag bara ville vakna för jag visste väl i mitt undermedvetna att jag drömde antar jag. Känner ni igen det.?.? Anyway nu är jag på salongen no Limits där mina elever gör sina slut prov. På bilden sen ni Annie och fröken Karin i blont bedömer. Annie från Karlstad är riktigt duktig. Men jag kan inte skriva vilka betyg vi ger henne men dom är riktigt bra:) kram Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Hatar att drömma mardrömmar. Inatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.