Vilken ful men cool bil. För några

Vilken ful men cool bil. För några dagar en när jag promenerade på stan så såg jag denna bil i trafiken och jag var bara tvungen att fota den, vet inte om männen som rätt i bilen gillade det men det sket jag i för att bilden ser ju kul ut. Kolla mannens min då jag tog bilden haha. Bilen var så liten och gammal, dom själva var riktigt långa för jag såg hur dom rätt med benen. Dom fick knappt plats i bilen och huvuden nuddade taken. Fast det måste vart nån reklam pr bil eller nåt sånt för tror ingen till köra denna som såg ut som ett skämt. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Vilken ful men cool bil. För några

 1. Natalia says:

  hehe neej så söt 😀 haha

  Tänkte passa på att börja kommentera nu 🙂 Träffade på dig och Samuel i torsdags förra veckan.. Hoppas vi inte störde allt för mycket, måste bara säga att ni alla tre var riktigt söta 😀

  Puss& kram Natalia

 2. bobbys says:

  hahahah nej ni var inte jobbiga utan bara gulliga,,, jag har inget emot att tjejer eller killar kommer fram som ni gjorde och vill ta en bild eller bara snacka lite… puss å krammmmm tillbaks tjejer

 3. Jinnie says:

  haha! Det är ju en Fiat 126!! Tror den där var en av de som var med på ett race som gick från Polen om jag inte minns fel?
  Ascoola bilar, ser riktigt fåniga ut 🙂

 4. Nathalie says:

  Hahaha det ser ut som han hytter med näven åt dig. Hoppas nästan att det är vad han gör och inte ger dig långfingret som det även kan se ut som. Söt bil i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.