Emd hjälper hemlösa. Kolla kanal 8

Emd hjälper hemlösa. Kolla kanal 8 så ser ni hur fina killarna är som verkligen bryr sig och gjort en låt där allt går till hemlösa. Jag tycker alla borde kolla på programmet och att nästan alla borde bry sig lite mera om andra medmänniskor. Var inte rädda för dom och låtsas inte som om dom inte existerar. Jag har skrivit om detta innan och kommer att göra det igen. Kärleks kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “Emd hjälper hemlösa. Kolla kanal 8

 1. Zahra says:

  Aah de gör verkligen ett bra jobb, man blir verkligen stolta över dem. Hoppas de tar sig tid till sina fans också nån gång <3
  Oj vilka muskler Erik har 😉

 2. Tina says:

  hej bobby.
  jag har en fråga till dig angående mitt hår. om du skulle vilja svara på den förståss?
  jag har nu svart hår.
  o tänkte få ner de till nästintill blont.
  hur gör jag på enklaste sättet?
  ha en toppen fin dag!
  kraam

 3. bobbys says:

  Svar på din fråga,,,, du måste gå till nån duktig frisör, du får gärna komma till oss 🙂
  ditt hår går inte att få blont på 1dag men det går att avfärga till brunt och sen lägga i slingor och tona det lite naturligt….. alltså du kommer att få en snygg ljus brun färg med ljusa efftekter men blond blir du kanske gången efter…..

 4. Tina says:

  hej igen, jag skulle mer än gärna komma till din salong. men jag bor mer än 40 mil ifrån dig 😛
  klart jag inte får blont på en dag. 🙂
  tack för att du tog dig tid o svara på min fråga 🙂
  ha en fin dag.
  kraam

 5. Jessica says:

  åhhh tack! nu kom det en bild på min älskade Erik! det uppskattas väääldigt mycket! Erik är såååååå himla sööööööt och gullig asså!

 6. Amanda says:

  Fina killar de där EMD o du med!
  Psst. Lägg in en bild på min supderdupiga sexiga snygging Danny nästa gång, please!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.