Igår intervjuade tidningen mitt i m

Igår intervjuade tidningen mitt i mig efter att jag avslutade alla mina möten. Vi satte oss på coffe by george vid odenplan och drack en kaffe latte medans jag fick berätta om mina produkter, mitt liv, lite bakgrund och även branden kom upp. Jag märkte hur arg och ledsen jag vart så fort jag var tvungen att berätta hela historian. Speciellt att detta är andra gången nån gör det mot mig. Journalisten ville att vi skulle fotas i salongen men svaret vart absolut nej. Vi fota i Cafét och sen tog vi en promenad till drottninggatan81 men gick inte in utan bilden fick tas utanför. Nu ska jag på ansiktsbehandling och efter det så ska jag jobba på ersättnings salongen som vi kommer att ha för tillfället. Förresten tycker ni att jag bloggar för lite.?.? Vet att jag inte bloggat som jag ska men har helt enkelt inte haft just och jag hoppas verkligen att ni har överseende med det. Stor morgon kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Igår intervjuade tidningen mitt i m

 1. Josse says:

  BOBBY!

  Vill du lära känna någon av dina läsare som har dig som BLOGGFAVORIT?! Läs då i den nya veckorevyn 😀 Inte i den Rosa med ”catfight” på utan den nya! Jag är med i en av intervjuerna där! 😀 KRAAM!

 2. Ana says:

  Det gör inget, jag har inte heller haft blogglust precis dem senaste veckorna så jag förstår att du inte orkar för att en massa har hänt dig. Det löser sig alltid. Kramis

 3. Mats olsson says:

  Var det en brinnande känsla då du gick förbi där? 😉

  Du kunde väl sprungit dit fort o skurit upp läpparna så hade ju hela skiten blivit släckt direkt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.