Länstidningen skrev detta om branden….

Läste nyss på nätet att LT skrev detta, jag har själv inte gett ut en enda intervju om branden förutom till Expressen, svarade på expressens frågor idag igen men kommer självklart att skriva mer då jag vet vilka idioter det var som gjorde detta mot mig

Fotograf:

LT-arkiv

Brand i Bobbys hårsalong

Bobby Oduncus hårsalong och café utsattes på söndagsmorgonen för ett brandattentat. Två personer har anhållits misstänkta för mordbrand.

Relaterat

Bobbu Oduncu från Södertälje driver en hårsalong och café i Stockholm där flera kändisar är återkommande kunder. Men på söndagsmorgonen försökte någon att bränna ner hans verksamhet. Enligt uppgifter ska någon ha tagit sig in i lokalen genom att krossa en ruta och sedan tänt eld på salongen.
â?? Ett vittne sÃ¥g att en man kom ut ur butiken, säger Annkristin Thurfjell pÃ¥ Citypolisen till Metro.

Lågor spred sig snart i lokalen men brandkåren hann fram i tid och kunde släcka elden innan lokalen blev helt övertänd. Boende i fastigheten fick under släckningsarbetet evakueras.

Oduncu har även tidigare drabbats av ett brandattentat. Förra sommaren förstördes hela cafédelen av en anlagd brand men den här gången ska lokalerna ha klarat sig bättre.

En mycket upprörd Bobby Oduncu hoppas nu att brottet klars upp.
�Jag är så arg. Ledsen, förbannad och besviken.�, skriver Oduncu på sin blogg.

Enligt Metro ska två personer ha anhållits misstänkta för mordbranden.

9 tankar om “Länstidningen skrev detta om branden….

 1. MARILENA says:

  Heej Bobby !
  Tack för att jag var en av vinnarna till kalsongerna. Blev super glad när jag fick paketet. Hiih ska ge de till min kära pappa.

  Hoppas att dem tar fast idioterna som gjorde det till dig 🙁

 2. Sandra says:

  Hej Bobby!!

  Jag vill bara skicka dig en stor, lång kram. Känner dig inte personligen men följer din blogg. Jag hoppas allt fixar sig snart.
  Puss på dig.

 3. Marie says:

  Hej Bobby, läste just artikeln i Expressen. Har följt din blogg ett bra tag och jag tycker att du verkar vara en alldeles underbar person, så snäll go och rar. Trots din läggning, eller vad det nu kan vara så förtjänar du INTE det som dessa stolpskott har lyckats med. Kämpa på, det du gör det gör du så underbart bra. Stor kram från mig till dig Bobby! 🙂

 4. Faz says:

  Först vill jag börja med att säga att jag beklagar verkligen det hemska som har drabbat dig. Förstår inte hur människor kan göra så mot någon och speciellt mot en människa som dig. Ett hjärta av guld har du! Jag hoppas att idioterna åker fast och att du kan öppna salongen och cafét snart igen, bättre, snyggare och större än någonsin!!

  Sen vill jag också passa på att tacka för Kalsongerna som jag vann till min pojkvän; dem har landat!!

  Ã?nskar dig all lycka!!!

 5. Bettan says:

  Hej bobbsan! jag undrar varför du inte sattsar på att sälja olika bobbisar i karlar nu när det är snö o vinter, de skulle göra succe tror jag. Kram Bettan

 6. MH says:

  Tjena Bobby! 😀

  Jag vill göra en ”blondinbella” och färga håret från brunt färgat hår tillbaka till blont. Hur ska jag göra det på bästa sätt? Jag är rädd för att mitt hår ska bli missfärgat.

 7. anna says:

  usch, jag blir alldeles upprörd när jag bara tänker på vad dem har gjort mot dig, så sjuk man kan vara! hoppas att dem tar fast idioterna snart! forsätt att stå på dig.

 8. Catarina says:

  Stackars, stackars dig. Jag blir så ledsen när jag läser att du ännu en gång råkat ut för detta.
  Jag känner inte dig, jag bor några timmar från Stockholm och chansen är liten att vi någonsin kommer att råkas.

  Men jag har en dröm. Och det är att jag tar yngste sonens flickvän med till din salong. Hennes högsta önskan är för övrigt att bli frisör, riktigt duktig redan nu. Tyvärr kom hon inte in på det programmet.
  En dröm för mig är att när jag någon gång får råd bjuda henne på en heldag i Stockholm inkl hårvård i din salong.
  Men då ska det vara du som håller i saxen.

  Vi tycker båda att du verkar vara en mycket sympatisk och snäll kille. Och snygg.

  Till sist: Hur mycket kostar en vanlig klippning hos dig?

  Ta hand om dig och var rädd om dig.

  En fråga: Hur mycket kostar en klippning av dig?
  �r det svårt att få en tid hos dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.