Backstreetboys efterfest var ok, fö

Backstreetboys efterfest var ok, för mycket folk bara. Jag hade inte så kul men det var ändå kul att komma ut och tänka på annat. Många kom fram och tyckte synd om mig men massa tjejer som inte visste kom fram och fråga om hårtipst, och undrade massa saker. Jag orkade inte säga vad som hänt så jag spela med hehe och säger att allt är bra, enklast då man är på krogen. Och självklart ställde jag upp som vanligt då flera ville ta bilder med mig, men snälla ni som bara fotar mig i smyg eller låtsas ha mig som bakgrund, låt bli med det. Jag älskar att vara med på bilder så fråga mig istället för att smygfota mig. Gillar verkligen inte det och hoppas att folk kan respektera det. Skickar in bild på killarna i bandet oxå sen. Puss Bobby Oduncu och från en bekymrad Alex

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Backstreetboys efterfest var ok, fö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.