Prestige by Barda

Hej allihopa… var nyss på Jean Pierre Bardas salong-invigning… Jättefint ställe vid Stureplan ! Jag och Alex Stålmannen åt ihjäl oss på onyttig plockmat och minglade så fint som man ska göra på sådana tillställningar.. haha 🙂    Jean Pierre är en underbar människa och vän som jag kännt sedan hans tid i bandet Army of Lovers ! Han var så snäll och erbjöd mig en plats på salongen medan saneringen av Drottninggatan81 pågår…   I minglet såg vi bland annat Kayo från Afrodite med mera.. alla på plats var så gulliga och visade sitt stöd !  Och det gör ni med har jag sett på kommentarerna…. tack så hemskt mkt från botten av mitt hjärta… det värmer i vinterkylan  

   

Shire, Fredrika, Jean Pierre, Bea Renner, Skönheten bakom, Bobby, Alex Stålman, Angela Monroe

PUSS    Bobby Oduncu

En tanke om “Prestige by Barda

  1. Jonna says:

    varför i hela friden finns det inga lärjungeutbildningar längre?
    jag vill tävla och bli bäst!
    livet är för kort för långa utbildniongar och massa skit..
    jag vill hinna me en jävla massa innan 25 så. give me a talent!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.