Första dagen med jobb

Första dagen med kunder idag efter branden, är i Vällingby och jobbar lite granna. måste fortsätta göra allt som vanligt känns det som… tack till alla kunder som är så förstående, vi gör verkligen allt vi kan för att allt ska ordna sig för er också! idag är jag här med mina fina kollegor Diana och baby Nadia :)) får äta dubbellunch idag, Nadia hade lagat fet mat åt mig fastän jag måste vara riktigt fit om drygt en vecka, då jag ska vara med i the voice som årets lucia tåg, alltså som kille haha inte lucia, men det var det lätt värt några extra timmar på gymet. ska jag äta med Ibbe som är salongsansvarig i vällingby också…så mycket mat, haha! senare ska jag på Jean Pierre Bardas invigning av hans salong när jag är klar med mina bokningar här, ska bli kul att få se hur han har det!! bilder kommer sen, nu ska jag ta nästa kund 🙂 puss o kramar Bobby

Jag med Nadja, Josefin, Diana, Bella , Hanna och Ibbe haha personalen kommer att hata mig då jag lägger upp dennasuddiga bild men jag får ny tel igen imorgon

2 tankar om “Första dagen med jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.