Fan oxå för mer bekymmer. Min kväll

Fan oxå för mer bekymmer. Min kväll var dålig då jag först tittade på film med en vän. Mitt ex kom och inte var inte på varken humör och glad. Jag förstod varför men till det ännu jobbigare var att en annan god vän till mig som jag verkligen tycker så mycket om. Hans mamma ringer mig och är orolig för sonen, jag vart oxå det efter vissa sms men självklart vill jag inte skriva vad det stod eller namn eller nåt som bilder personerna till händelsen. Vilket som så vart jag orolig men ändå mindre än mamman och jag tror jag lugnade ner henne för att jag känner sonen och försöka få stackars mamma mindre orolig. Allt bli bra tills imorgon säger jag:) jag har redan hundra jobbiga saker att tänka på men ändå måste jag hjälpa dom jag tycker om. Känns som att jag borde gråta blandade tårar för denna persons mamma som nyss ringde och flest tårar till mitt fina livsverk, min salong, skola och allt jag haft i 7år på drottninggatan81. Tror jag sparar på tårarna då mina ögo…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Fan oxå för mer bekymmer. Min kväll

 1. Nat says:

  Kampa pa Bobby! Du ar en stark manniska med sa mycket karlek inom dig, lat inte demonerna ta over dig! Anvand din styrka o passion och lat inget forsora ditt inre lugn. Var stark, fortsatt att sprid karlek till oss ute i den kalla Varlden.. Du ar helt underbar och jag onskar att du kanner det sjalv i en stund som denna, och anvand dig av karleken inom dig. Du kommer klara detta utmarkt, du har stod fran sa manga omkring dig. Massa Karlek fran mig <3

 2. Jossan says:

  Tycker synd om dig Bobby, verkligen!
  Men kom ihåg..
  What doesn’t kill you, makes you stronger. Vilket borde betyda att du är stark som fan! 😉

  Puss,
  J

 3. â?? nee meeâ?? says:

  Hoppas allt löser sig. Inte lätt med vad som har hänt. Och mitt i juletider så bråkar allt med en. Jag vet hur det är! Vi har nyligen tagit oss upp från en jobbig period som varade i flera år.
  Många många kramar

 4. Bettan says:

  Stackars dig. Vet hur det är när allt jävlas på en gång, men man tar sig ur det fast man inte tror det när man är mitt i ”skiten”. Livet är verkligen en berg- och dalbana men jag håller på dig och hoppas du snart finner en ljusning.

  Kram
  Bettan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.