Känner mig febrig och kan inte sova

Känner mig febrig och kan inte sova:( efter kändisminglet så gick jag till gymet. Borde kanske gått hem istället eftersom jag känner mig lite febrig nu under natten. Smart att vara efterklok. Hoppas jag mår bättre imorgon då jag och Erik segerstedt ska iväg på ett mycket skoj jobb tillsammans under dagen. Jag får verkligen inte bli sjuk. Har tagit alvedon, vitaminer och en stillnoct för att sova bättre. Har ont i lederna och annan. Ställt kl på 9.30 har sovmorgon. Vi skulle äta lunch 12. Håll tummarna för mig nu, och för Erik för att denna stora kampanj han får göra är genom mig och tillsammans med mig. Godnatt allt nattugglor. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Känner mig febrig och kan inte sova

  1. sandra says:

    du får visa erik hur man tränar, han hade sett mycket bättre ut med lite muskler! 😉

    mm men funkar mousse även om man sen ska platta håret? använder man inte det bara om man ska ha massa volym och så? shit va dålig jag är på det här med hår! 🙂

    va glad jag blev när du svarade, inte alls som alla andra ”kändigbloggare”. det finns ju aldrig någon som svarar.

    //sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.