Min dator funkar inte sen 3dagar. D

Min dator funkar inte sen 3dagar. Därför jag inte kan svara på kommentarer eller skriva hemifrån. Simon är hemma hos mig nu och hjälper till två dagar i rad men kommer ingen vart. Det är nog för att jag råkade ladda och betala ett antivirus program som tydligen var fejk. Jag tittade nyss på kvällsöppet på tv4 där det handlade om dokusåpor och jag fick mig ett gott skratt. Var det nån som såg.?.? Självklart känner jag flera som var med där då jag är delaktig för mångas medverkan och även står för dom flestas styling. Kommer nog att göra ett inlägg snart igen. Gillar ni bilden på mig och Alex.? Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Min dator funkar inte sen 3dagar. D

 1. Andreas says:

  Tror jag vet vad det är för skit du har fått på datorn. Antingen mailar du mig för instruktioner, eller så tankar du Malwarebytes’ Anti-Malware själv 🙂 / Andreas

 2. bella says:

  Hej

  är en av dom som tycker att ditt hårspray e jätte bra men leveranserna till kicks ihelsingborg måste gå trögt vid 2 tillfälle finns varken hårspray eller mousse nu får det bli skärpning ellerhur

  mvh bella

 3. S says:

  Heej bobby! Har Stefan Grantorp en blogg? Om inte, kan du inte få honom att skaffa en? Vore riktigt roligt att få läsa om honom och se smaskiga bilder! =D

 4. Tony says:

  Snygg kropp.
  Jag tränar också själv men inte lika mycket som du gör….
  Jag har hört att du är bra på att klippa. Jag ska typ klippa mej hos dej nästa år…. Jag längtar.. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.