Julgrans fest på birger jarl hotel.

Julgrans fest på birger jarl hotel. Jag Angela Monroe och Alice Svensson gick på Michael Bindefeldt julfest. Temat var vem som dekorerade finaste granen. Det var en trevlig tillställning men var där bara 1timma. Nu sitter jag på internet butik för att jag inte lyckats fixa mitt nya modem som jag fick för 4dagar sen. Bra att telefonbloggen funkar. Självklart kommer jag att lägga upp massa bilder sen. Puss Bobby Oduncu

 

Jonathan Fagervall i mitten

The voice temet filmade mig och utsåg mig till årets snyggaste julgran. dom vill även att jag gästar dom till lucia i bar överkropp hahahahha

Andres Esteche kände jag innan han vart pop stjärna, på den tiden var han förtjust i mig,,,,

Snackade med Pär Lernström om nya säsongen av ballar av stål….. han berättade så sjuka saker som kommer att hända och det är 5 nya karaktäret som ska vara med,,,,, Jag klippte Pär i bar överkropp i direktsändning på kanal5 på the voice för ett tag sen hehe

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Julgrans fest på birger jarl hotel.

 1. Anna says:

  Hej Bobby!
  Tack för en bra blogg. Alltid kul att läsa din blogg.
  har en fråga angående hår:)
  Hur får man ett mörkbrunt hår ljusare? Mitt hår är mörkbrunt, ser nästan svart ut, men skulle vilja ha det lite ljusare. hur gör jag ? jag har alltid användt toningsfärg. E blond egentligen. Måste jag bleka?
  Såg att du gjorde alice hår ljusare, de blev fin.
  Kram Anna

 2. sandra says:

  hejsan!

  jag har en fråga angående din nya produktserie.

  jag har länge, under många år faktiskt, haft väldiga problem med att hitta ett balsam som passar mitt hår. brukar inte kunna kamma ut det efter att jag handdukstorkat håret fast jag använt typ ett ton balsam. fortfarande finns det hemska knutor kvar. mitt hår har väldigt lätt för att bli slitet, kan det vara det?

  finns det någon värmeskyddande produkt i din hårvårdsserie, alltså något som man kan använda innan man plattar håret eller liknande? har inte sett någon ute i butikerna nämligen. en mycket stor önskan hade det varit i alla fall.

  och en sista fråga, med tanke på det jag skrev om mitt hår, tror du att ditt balsam skulle fungera för mig?
  det enda som fungerat någorlunda (men fortfarande inte helt bra) är john frieda collection’s shampoo och balsam.

  hoppas på svar. svara gärna på mejl eller i en kommentar på vilket inlägg som helst i min blogg, vore enormt tacksam!

  ps. DU är en enorm förlust för kvinnligheten! 😉

  med vänliga hälsningar

  sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.