Snyggingen Rafael Vega är hos mig nu

Snyggingen Rafael Vega är hos mig nu. Här har vi en kille som jag verkligen gillar, han är snäll och godhjärtad som få. Vi träffade på Sverigesman tävlingen och efter det har det gått bra för honom. Han var i Taiwan, Milano, Paris på modell jobb. Han är ung bara 22år gammal och marknade i Usa vill att han kommer över. Han vart singel för ett tag efter 3års förhållandet med sin tjej… så honom hittar ni på facebook under namnet Rafael Vega. Håller ni inte med att han är sjukt snygg.?.? Vi har just ätit och ska umgås ett tag sen efter det ska vi träna:)

Vill ni se mer bilder på honom??? Har ett helt galleri

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

14 tankar om “Snyggingen Rafael Vega är hos mig nu

 1. Lovisa says:

  Ã?h en riktigt snygg kille!

  Jag har en fråga om schampo, vad ska man ha för schampo om man har färgat hår men är torr i hårbotten och får mjäll eller vad det är? Man ska ju använda schampo för färgat hår, men jag hittar inget för både färgat och mjäll?

  Kram!!

 2. Tessan says:

  Tja Bobby!
  Jag har tonat mitt hår rött (eller vad det nu är för konstig färg) men såg att du färgat ena Graaf-systern och insåg då hur snyggt blont hår faktiskt är….och jag vill nog bli blondin…igen.

  Nu är jag ju inte helt insatt i det här med hår men…kan man tona håret blont eller måste man färga håret och dras med den där eländiga utväxten och så?

  Får man fråga hur mycket du tar för att tona (eller färga) håret på salongen? Funderar på att boka tid hos dig nämligen. Du verkar liksom kunna din sak (;

  xx

 3. P says:

  hans ögon gjorde verkligen min dag mycket bättre nu.. haft världens sämsta dag på jobb, men hans ögon gör en verkligen mållös.. helt magiskt underbart

 4. Madeleine Skoogh says:

  Nja, visst är han snygg. Men lite för feminin för min smak.
  DANNY SAUCEDO är ett strå vassare. HAN �R FINAST P� V�R JORD (speciellt när du inte snaggar honom!)

 5. Linn says:

  att man kan bli så glad i själen över att få se ett sådant vackert ansikte, framförallt himmelska ögon, det trodde jag aldrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.