Myou Hannah Graaf och Danny Saucedos nya look

Börjar med Hannah som jag normalt alltid färgar med sunlight /18+lite mix/68med 6% pch det blir riktigt snyggt, men idag ville vi eller snarare jag att hon skulle bli lite ljusare i botten så jag använde 12/81 med 9% och det vart oxå super snyggt…..

Vi hann klippa det slarvigt på 10minuter då hon var tvungen att rusa iväg och hämta barnen…..

Idag snaggade jag bort ena sidan på Danny sen tyckte vi att den andra oxå borde klippas av så det vart denna frisyr:-) Ser ni såret i pannan??

Fast vi stylade det lite lik Mattes frilla för Danny ville kolla hur det skulle se ut …..

Själv tycker jag det vart riktigt tufft och snyggt. Jag vet att vi skulle spara till gamla Danny frillan men ingen av oss ville det så bli inte sura små tjejerna som brukar klaga hahaha

Undrar ni varför han har plåster så är det för att Matte slog honom med en microfon i pannan tidigare idag under genrep 🙂 hahahah så klumpigt men sött, dom ska uppträda imorgon så det blir mycket smink på ..

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

21 tankar om “Myou Hannah Graaf och Danny Saucedos nya look

 1. cam says:

  hejdu bobby, din vän stefan han är singel ´vad man har förstått, men har han möjligtvis fallit för någon tjej nu lite smått? han är het. kram vore tacksam för svar:):):)

 2. linda says:

  snyggt 🙂 men testa o blanda sunligt /18 och /36 då blir det inte lika gult 🙂 har gjort det på många blondiner förut blir asss snyggt 🙂 pyssarrrrr

 3. Lovisa says:

  Bobby, för det första så e vi inga små tjejer. E.M.D./Erik, Matte och Danny har inte bara små fans som väldigt många tror. Men så e det inte. Men om man tycker typ 20 åringar e små så visst men dock e inte jag det men vet M�NGA som e det. men aja om man tycker det så får man la göra det.
  MEN! du kanske inte klipper killarna så jätte snyggt ibland. Det kanske beror på att det e för mkt förändringar. Som när du klippte danny, och matte. Första gg man såg det tänkte man vafan du hade gjort. Men sen vänjer man sig och nu tycker man det e skit snyggt. Och det du klippte på Danny nu var också skit snyggt.
  Men aja, ville bara säga det. det var faktiskt riktigt snyggt xD

 4. cassi says:

  heej 🙂 Bobby tycker att det är såå roligt att du bloggar så ofta och så bra .
  stackars Danny som fick en mick på sig men kan inte sluta att skratta hahaha .
  vart är et EMD har spelning imon ??
  puss// cassi

 5. Mikaela says:

  Har dina hårprodukter hemma o jag gillar dom starkt..:)…
  Förstår att dom väljer att klippa sig hos dig, du gör verkligen ett snyggt jobb än hos dom man själv går hos :)…

  Kram
  Mikaela

 6. Julia says:

  Neej Bobby! Vad har du gjort med Sveriges snyggaste o hetaste kille? Inte snyggt alls att du snaggat honom på B�DA sidorna! Det räckte väl med EN sida som du gjorde förra gången för den frillan vande man sig vid till slut. Varken Danny lr Matte passar i nån Brolle-frille! Tycker du ska kika på detta klippet från i somras:

  Sån frilla passar han bäst i! Han e grymt snygg! Kort men INTE snaggat o sådär tufft rufsigt. SLUTA SNAGGA HONOM!/hälsn. Julia, 22 år (ingen småtjej!)

 7. Madde says:

  Snälla, söta, snygga Bobby jag tycker inte heller att den frisyren var lyckad på Danny. Blev riktigt ledsen när jag såg att du snaggat honom så mycket. Kommer inte att kunna sova i natt, snälla förstör inte hans otroligt vackra utseende please genom att ta bort större delen av hans vackra hår! Han ska ha lite mer ”igelkottfrilla”, c:a 1 cm. längd på sidorna, kort alltså o sen vanilla ice-frilla, som du klippt på honom tidigare o det blev grymt snyggT!!. LOVA att vi får se den frillan nästa gång nu!! Inga mer snaggningar tack! OBS! Jag är inte heller nån ”småtjej”. Jag är 24 bast! Kram<3

 8. Ida says:

  OMG , Bobby! nu får du sluta! snart har inget hår kvar 🙁
  Men den Gamla älskade Danny är ju kvar 😀
  Men du får lova att inte snagga mer på Danny!!!!!!
  Men det blev riktigt Snyggt 😀
  Herrå 😛

 9. Victoria says:

  Håller allt med Andrea. En osexig frilla men dock på en supersexig kille. Synd, synd att du fortsätter snagga bort så mycket hår på den här snyggingen. När jag såg hur du snaggade matte tänkte jag, ”bara han inte gör likadant med Danny”! o så gjorde du de tyvärr! Som tur är så växer det ju ut! Han ska inte se ut som en ”blond Brolle”, han ska se ut som Danny Saucedo! med den supersnygga vanilla ice igen/alt. sneluggen! Då blir fler än jag lycklig, jag lovar! Men säger som Ida, du får allt lova att inte snagga mer på Danny!

 10. sara says:

  �H va snygg Hanna blev, hatten av Bobby du e grym. fråga: hur mkt tar du för hårförlängning helt huvud? och kan man köpa hår genom dig?? hadet gott! / sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.