Fredags mys med Hannah Graaf

Fredags mys med Hannah Graaf och dottern Liv. Idag har det bara vart en skön mys dag med en kund och möte. Efter det åkte jag till Park hotel och åt massa kladdkakor, choklad och annat onyttigt, vi drack även vin till maten.. Hannahs vackra man Peter var oxå med. Dom kommer att få barnvakt snart så att dom får ha en mysig och romantisk kväll för sig själva med nybäddade lakan inne i lyxsviten:) åh dom kanske ska göra ett till barn. Jag vet att Peter vill ha ett helt fotbollslag men inte fröken Graaf efter tre st. Hannah har fött tre barn och är oförskämt vacker och i sån bra form:) håller ni inte med.?.? Snart ska jag hem för att fixa mig och sen på födelsedagsfest på ambassadör. Måste handla present oxå, hjälp vilken stress då allt har stängt. Puss Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Fredags mys med Hannah Graaf

  1. patrik says:

    Wiie kul att hade tid tisdag 1a december:) Fett skysst du verkar vara:D
    o tack så mycket för gratulationen:D

    Ses den 1a december:)

    PS: Din blogg är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.