Samuel är världens bästa kille. Det

Samuel är världens bästa kille. Det är många som vill se mer bilder på honom. Han är killen som jag stolt kan säga är det bästa som hänt mig. Vi är bästa vänner och umgås nästan dagligen. Han är verkligen snäll, unik, snygg och verkligen god på alla sätt. Fortsättning följer vem vet jag kanske ändrar på förhållande status på facebook och Qx igen till förhållande:). Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “Samuel är världens bästa kille. Det

 1. cassi says:

  Vad roligt för dig !
  Kärlek är härligt !:) Hoppas det går bra,men tror detgår bra eftersom du är den personen du är <3 En kille med ett stort hjärta !

 2. Lina says:

  Asså, både du & Samuel är ju gaaalet snygga!
  Hans ögon asså åååååhhhhhh 🙂 Bli tillsammans – perfekta paret!

 3. sammy says:

  ….samuel…är den HETASTE killen jag har sett på ett bra tag.*=) gud vilka ögon …jag dör asså!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.