Sexiga hunkar på Fridays:) jag sitter med min älsklings S

Sexiga hunkar på Fridays:) jag sitter med min älsklings Stefan och favorit ryssen Krille. Vi även en god middag på Fridays på stureplan. Stefan är hunken från Paradise hotel. Nån som såg första delen igår.?.? Själv missade jag den då jag var på bio men ska självklart kolla ikväll kl 22 på kanal6 då flera jag känner är med. Jag kan inte avslöja vad som händer men eftersom jag känner produktionen och hjälpte dom att hitta deltagare så får jag veta en heldel. För en tjejer som gillar stefan kolla in honom på facebook stefan Grantorp. Och snygga ryssen Krille Timmerstrand. Haha nu vart det en kontakt annons igen. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Sexiga hunkar på Fridays:) jag sitter med min älsklings S

  1. Jenny says:

    Måste få säga att din vän stefan är grymt snygg! han är typ den enda anledningen till att man tittar på paradise hotel 😛 hehe, men han finns ju inte med på facebook
    kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.