Styling inför Sabrinas musikvideo inspelning

Styling inför Sabrinas musikvideo inspelning. Jag kom in extra tidigt till salongen för att fixa håret på Sabrina som ska spela in sin video idag. Sabrina har ring och väckt mig ca 4gånger på morgonen eftersom hon hörde att varje gång hon ringde så låg jag i sängen och myste, med mig själv alltså hehe. 4e gången stod jag i badrummet då hon hörde duschen var hon inte orolig längre. Vi kom hit samtidigt idag.

 Jag styla henne och Mirre sminkade. Sabrina heter KingQueen som artist. Hon kommer att bli stor i Los Angeles det är där videon släpps och låten är grymt bra. I will love it:-)

Utan smink

Mirre gjorde en cool sminkning på Sabrina, det ska se ut som spegel splitter i ansiktet

Här är hon nästan klar, det ska på läppstift, rouge och lite till fix med håret och självklart med kläder så kommer det att bli så coolt. Hennes stil är väldigt häftig och smått rockig men ändå touch av feminint och sexighet. Sabrina har väldigt kort hår så vi satte i en pestige i luggen och massa extenssions med svart och lila färg på ena sidan… gillar ni hennes look?? kommer självklart att lägga upp videon när den är klar :_) krammmmmmm

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Styling inför Sabrinas musikvideo inspelning

  1. Hanna says:

    Visst är det typiskt, när jag ska till stan så kommer jag på att köpa hårspray, tänkte på din serie, vrf inte köpa bobbys hårspray? många säger att den är bra osv 🙂
    sen när jag kommer till Kicks i nordstan så är den slut -.- hahaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.