Rejäl köttbit på GRILL

Denna bild tog jag igår kväll då jag åt middag med min kära bror Robil, svåger och kollega Chabbe samt min nya halva hehe Michael 🙂 Vi hade verkligen en mysig stund då vi hann njuta av stockholms bästa kök och grymt gott vin…… Det vart inte så sent och inte mer än ett glas vin då jag skulle upp tidigt för en massa viktiga möten, inte för att jag dricker mer än 2glas vin till maten dom få gånger jag ens dricker 🙂

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Rejäl köttbit på GRILL

  1. Elin says:

    Hej Bobby!
    Har inte haft chansen att kolla in dina produkter ännu, men det ska snart göras 🙂 men jag tänkte höra med dig först ifall du har någon produkt som är bra när man vill ha mer volym i håret? Eller har du några andra bra tips? För mitt hår är sådär vintertråkigt nu, ligger platt på skallen och smeker mina kinder.

    Många kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.