Fotbolls stjärnan Jesper Blomkvist

Fotbolls stjärnan Jesper Blomkvist var på besök:) han har inte vart hos mig på snart tre månader och det märks väl på bilden. Idag färgade jag inte hans hår utan bara klippte det riktigt köpt på sidorna så han fick en disconection med överhåret, men i schamponeringen var jag tvungen att slänga i en lätt toning som dämpade det blonda. Och självklart vart det bättre som ni kan se:)

FÃ?RE

EFTER

Jesper spelade i Manchester förr och nyligen var han med i den svenska stjärnor på is och kom 2a,,,, Han borde vunnit tycker jag men vinnaren vart gulliga Marcus Fagervall.. Nu ska jag iväg på stan med min kusin som vill skämma bort mig med lite presenter och det säger man inte nej till hehe puzzzz Bobby Oduncu

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Fotbolls stjärnan Jesper Blomkvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.