7 tankar om “Jag extra jobbar på ica ibland.

 1. Gözde says:

  Hej Bobby,

  om man nu märkt att håret blivit lite tunnare och om man har långt hår.. vad tycker du att man bör göra? nu frågar jag just dig pga att du är expert på sånt.. vad bör man göra för att få tillbaka de tjocka håret man hade förr?? Vore så himla snällt om du svarade på min fråga vore så himla tacksam skall du veta:)!

  Mvh Gözde

 2. Chloe says:

  Hej Bobby!

  Ska du vaccinera dig? jag har hört så mycket om det t.e.x att det kan skada ens nerver osv.. vad tycker du om allt det här? Vore en aning tacksam om du svarade =))

 3. Rita says:

  Hej Bobby,

  Jag har märkt på sistone att mitt hår blivit mycket tunnare.. vad tycker du att man ska göra? nu frågar jag just dig pga att du är expert på sånt.. vad skulle jag kunna göra för att få mitt tjocka hår som jag hade förr?? jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på min fråga för jag har det så himla jobbigt. förresten jag kollar på din blogg varje dag. ha det bäst

 4. bobbys says:

  Hej Rita det du fått brukar vara ganska normal och oftast har tjejer periodisk håravfall, så det borde upphöra efter 6-18månader men om det inte gör det bör du söka upp läkare eller ring och prata med Maria som jobbar hos mig på hårkliniken,,,, hoh kan kolla på ditt hår via en apparat…….
  http://www.harkliniken.se kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.