Lockar på killar är ju snyggt.

Lockar på killar är ju snyggt. Idag klippte jag Joakim som har lockigt och sjukt stort hår. Jag visade mina elever hur man klipper fram formen och får fram maximala lockar utan att det ser ut som en svamp:)

Han passar verkligen bra med sitt stora hår 🙂

Här är några av mina elever,,,, Jonna, Linda , Andre och lill plutten Simon 🙂

Snygga tjejerna….. Stina och Nadja

Några lyckliga får dessa Bobby box med massa fina gåvor

 

 Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

13 tankar om “Lockar på killar är ju snyggt.

 1. tess says:

  blir helt kär i jonas och alex!!kanske beror det på att dem påminner om min kille. kan man vara så het, synd att man redan har en underbar kille.

 2. cobra says:

  Hej Bobbyboy!
  Din blogg är grym, du är en trevlig prick som verkar ha vettiga åsikter och tankar och massor av kloka svar på saker och ting.
  Jag gillar ditt sätt att sprida glädje på!
  Sköt om dig, ha det gött och fortsätt var du!

 3. Ninorta says:

  Tycker verkligen att du ska satsa på ett tv program där man får följa dig och dina elever i salongen. Lära sig själv samtidigt som man får se hur dina elever utvecklas. Du är hur rolig som helst och jag tror att det skulla funka jätte bra 😀
  lycka till med resten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.