Kommentarer and mina produkter

 Detta är bara två av hundra härliga kommentarer jag fått and mina produktet, jag blir verkligen glad av att få höra det för jag vet att det är mer än proffs produkter jag lanserar

emma
http://finest.se/mrscrue |

hej!
jag måste säga att jag har använt hur många olika hårvårdsproduketer som helt genom åren och dem har aldrig funkat till mitt hår och jag har blivit lika besviken varje gång. jag har verkligen testat alla märken. men de blir aldrig de resultatet jag vill ha.
så hörde jag så bra kritik om dina produkter och så gick ja in på kicks och köpte dn hårmousse. och direkt när jag kom hem testade jag ditt Mousse. och jag har aldrig i mitt liv varit så nöjd med en hårvårdsprodukt innan. helt seriöst!
din produkter är verkligen det bästa. speciellt för mitt hår!
du är helt enkelt bäst bobby!
Tack för att någon äntligen kommit ut med en produkt som funkar :)
Läs min blogg. har även skrivit om det där.
KRAM!

shabbi

hej bobby. Jag köpte dina produkter i fredes föra veckan och har andvänt de tills idag jag har börjat märka skillnad ni att mitt hår har blivit mjukare och glänsigare jag har mer volym nu,och jag han ha mitt hår släppt innan var det alltid uppsatt . Alla i skolan trodde jag hade gått till någon frisör och gjort någon makeover med håret, så jag sa att jag använder dina produkter och nu har halva klassen köpt dem. jag säger inte de för att fjäska jag är helt ärlig. jag säger bara sanningen nu har jag köpt 5 balsam och 5 shampoo. jag älskar dina röda flaskor . de är botmedel för mitt hår. jag hoppas att de finns föralltid i butiken <3 i love u to. du är ängel eller rätt sakt jag har många ord att beskriva dig med men du är en kärleks paket för mig<3love YOU<3

Från Vill du vinna Bobbys extreme serie., 2009-11-04 kl 12:34

victoria

Hej Bobby! (:
Var i Sthlm förra veckan på mitt höstlov och var faktiskt och pratade med dig och gick efteråt till Kicks och Köpte ditt hårspray och måste säga att jag har faktiskt aldrig haft ett hårsprey som var så bra som ditt.
Oftast står det på olika märken att dom inte klibbar och massa sånt men ändå gör det de så var i början lite tveksam eftersom det stog så många bra saker på ditt hårspray men jag blev verkligen imponerad och det är det bästa jag har använt :) skulle verkligen vilja pröva dina andra produkter ex. ditt hårmousse för mitt hår är verkligen ett problem och jag kan aldrig får det som jag vill.
Sen måste jag tillägga att du är en sjukt trevlig person och snygg haha
och tyvärr bor jag i den lilla tråkiga staden Oskarshamn och det finns ingen Kicks affär i närheten :(

Men iaf du, din blogg och dina produkter är bäst! Mycket kärlek till dig! :)

 

Marie Liina

Hej Bobby

Jag har andvänt dina shampo 3 gånger sedan du var i gbg :)
Och jag måste berätta att jag tycker VERKLIGEN OM DESSA .

Har i många år haft problem med mitt hår , pgp av näringsbrist , har testat väldigtt många/dyra saker inom Shampo väg . Vist har det väl hjälpt någon dag! sen har mitt hår blivit förjävligt igen !

Men med ditt shampo , så har mitt hår varit fint i flera dagar , med den där härliga känsla och gjort mitt hår frisk. Tror att kommer jag andvända detta under en tid så kommer mitt hår får en hållbar kvallite :) om du förstår vad jag menar :)

Kan inte du ha någon typ av frågestund här på bloggen?
Skulle vara jätte kul tror jag , haha .. har mycket jag undra gällade dig ;) och hår :P

Från Spagetti med köttfärssås, 2009-11-05 kl 1:37

2009/

6 tankar om “Kommentarer and mina produkter

 1. Ana says:

  Jag har precis tvättat håret igen med dina produkter och dem luktar så otroligt gott, jag är glad att dem finns i butiken och för att dem är bra. Kram

 2. Lina says:

  Bobby, jag har en fråga från mammas kompis.. xD
  Hon tappar väldigt mycket hår, speciellt nu i slutet på året säger hon.. Vad kan hon göra åt det? Kan man typ stärka håret, och hur i sådana fall? Funkar ditt schampoo till detta? 🙂 Kraam underbaraste! /Lina

 3. zandra says:

  Hej bobby! Jag har en fråga hur blir det med oss som inte har kicks i våran stad, hur ska vi kunna handla dina produkter? Finns det nån hemsida?
  Mvh Zandra

 4. bobbys says:

  Hej Zandra för dig och alla andra som inte har kicks kan om 2veckor hitta mina produkter på koop forum i din stad 🙂 Så nu kan ni alla ha Bobbys hemma…. Kommer även att finnas på fler ställen nästa år men kan inte säga vart ännu
  krammmmmmmmmmmmm

 5. Jessica says:

  Hejsan Bobbi.

  Har ett väldigt stort bekymmer. Har ett väldigt avlångt huvud och har ingen aning om hur jag ska klippa mig. Behöver verkligen hjälp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.