Kvällens outfit vart rosa . Så inge

Kvällens outfit vart rosa . Så inget Halloween:) jag och några vänner ska till karisma på kungsgatan 19 som har premiär ikväll. Ska även möta upp Pillan där. Efter det ska jag möta upp några syrianska vänner. Måste säga att jag älskar alla fina kommentarer jag fått senaste dagarna. Ni är ju bara för goa vissa:) jag lovar att svara på frågor i veckan. Så ha tålamod. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

13 tankar om “Kvällens outfit vart rosa . Så inge

 1. carolina says:

  när kommer du lägga ut bilderna från park lane i fredags?? tog ett foto med dig o jag vill jättegärna ha det 😀 vill rama in det och hänga upp på väggen!! om du hade kunnat skicka till min mail eller lägga ut det på bloggen hade vart kanon! love you du är bäst

 2. Ana says:

  Duser ut somen Ken docka den enda som fattas är en barbie men det kanske är Samuel =), du är lika perfekt i verkligheten som på bild kramis

 3. Zahra says:

  Det va skiiit kul åh träffa dig Bobby 😉
  Du e så underbara.
  Vilken stad tyckte du va roligast under din turne?
  Puss&Kram
  Zahra

 4. rez says:

  Hej Bobby,
  vet inte om du såg mig och min kompis i Frölunda torg, när du köpte fika… hoppas inte det, för jag fick världens panik när jag såg dig, haha! Blev asglad. Ville bara säga att jag köpte dina produkter, och jag är så jäävla nöjd. Speciellt med shampoot! Blev så himla glad när jag såg att jag fick en goodiebag, hehe. Knarkar läppbalsamet typ 🙂 Hoppas man får se dig igen snart, ha det så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.