Halloween i Göteborg har just börja

Halloween i Göteborg har just börjat:) vi är hemma hos Anna lundberg som är nattklubbs chef på push dit vi ska senare. anna lundberg är tjejen jag biter på i förra inlägget. Texten kom inte med:) ska vidare in till avenyn nu och äta nåt hela gänget samt möta upp johan en vän. sen ut. Kvällen har just börjat och lär nog hålla på ett tag. Hörs snart pöss från älsklings staden göteborg

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Halloween i Göteborg har just börja

  1. Kate says:

    Hej Bobby,

    jag måste bara fråga hur lyckas du få sin hy så otroligt fräsch? jag menar vad använder du för produkter? besöker du någon speciell klinik för ansiktsbehandlingar? hur har du lyckats få denna fina hy? du ser alltid så himla fräsch ut vad är hemligheten? Jag vore så otroligt tacksam om du svarade på dessa frågor genom att ta någon minut från din tid.. Skulle uppskattas enormt! 🙂

    Ha en grym kväll! Mvh Kate

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.