Vilken utsikt Novotel Hotel har vid

Vilken utsikt Novotel Hotel har vid frukosten. Mätta och belåtna är vi alla. Nu ska vi in till Gallerian Nordstan för att rigga upp på Kicks:) ska bli kul att höra alla härliga dialekter, göteborg och malmö dialekt är Sveriges skönaste, nästan så jag går igång lite haha. Hoppas vi ses alla som läser min blogg. Jag är där 11-18:)  Alltså snart är jag i Norstan som det tydligen heter hehe jag har skrivit fel i en vecka,,,,  och imorgon är vi i västra frölunda på Kicks,,, men kom till Norstan alltså idag fredag  puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Vilken utsikt Novotel Hotel har vid

  1. Jaleh says:

    Novotel hotel! Där jobbade jag.. 😀

    Jag bor i frölunda och jag va på torget den dagen men ändå såg jag dig inte. Hoppas på att du besöker oss igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.