God morgon Göteborg. Jag vaknade kl

God morgon Göteborg. Jag vaknade kl 6 för att Nedas telefon väckarklocka ringde. Det var inställd från igår. Vi skulle upp 9 men hennes jobbiga telefon ringde och jag kunde inte stänga av den eftersom det var totchknappar med knapplås så efter några minuter tog jag ut hennes batteri. Har inte sovit sen dess. Jag och neda delade säng inatt:) snart blir det frukost med gänget. På bilden ser ni Kicks underbara personalen från igår. Marie med personal, minns ej namn på alla men söta till höger fyllde 30år igår:) stort grattis och tack för igår. Nu ska jag väcka dom andra oxå för jag vill inte vara vaken själv hehe. Tittar på vakna med the voice som är bäst. Jag ska vara med där nästa vecka. Hörs snart från frukosten Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “God morgon Göteborg. Jag vaknade kl

  1. Therese says:

    Hej Bobby

    Tack för i går det va jätte trevligt att ha dig och ditt underbara team på besök i Karlstad:).
    Och att du kom ihåg att jag fyllde 30 år, hoppas du kan komma till oss igen det va verkligen uppskattat.
    Ha det nu så gött och bra i Göteborg kram Tez

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.