Karlstad tjejerna gillar mig och ja

Karlstad tjejerna gillar mig och jag gillar oxå dom. Skit kul att vara här. Gjorde nyss klart min första intervju och snart kommer tv hit. Jag säger det igen att jag älskar Kicks:) kram till er alla som vill komma och träffa mig

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

15 tankar om “Karlstad tjejerna gillar mig och ja

 1. MeeSaa says:

  Hej, Bobby! Hehhe, tänk för att jag var där i karlstad i dag:D Men jag glömde fråga vart du kommer ifrån alltså vad är din bakgrund?:P Tacka dina söta team för jag älskar verkligen hur dem stylade mitt hår:D Hoppas vi ser dig igen här:D

 2. Massimo says:

  Förstår varför folk dras till Kicks och dina produkter. Känner verkligen hur ditt balsam ger mer liv i håret! Sprayen är grym, håret höll sig på rätt plats under 8 timmars festande och när jag vaknade så stod det precis likadant som när jag la mig!! Tack B!

  PS: Erat café är grymt eftersom man samtidigt kan se hur bra du är på det du gör! DS.

 3. X says:

  Och inte att glömma mig heller, haha. Tänkte tacka för tips om hår, och även säga att jag kan inte låta bli att göra lite smygreklam för din blogg i ett inlägg i min egna blogg.

 4. fanny says:

  hej bobby, jag är så ledsen just nu. En av mina vänner har dött. Det skulle uppmuntra mig så mkt om du kikade in i min blogg och kommenterade detta. 🙁 <3 måste också meddela att du är sjukaste cool och snygg:D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.