Hemma mys med mina vänner. Skräckfilm

Hemma mys med mina vänner. Mirza Samer och Samuel är hemma hos mig. Samuel lagade en jätte god chili con carne. Till vart det en massa vitlöksbröd. Proppmätta vart vi efter två portioner var. Nu kollar vi på skräckfilm som heter Frozen och äter massa godis och chips. Jag börjar bli lite rund om magen hehe men men det är ju vinter snart så jag får väl slappa lite nu med träningen och maten. Jag skriver senare efter filmen igen.

Jag med mina fula färg glada lång-kalsonger hehe

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Hemma mys med mina vänner. Skräckfilm

  1. C says:

    Tja Bobby, kan inte du skriva lite om grooming? Hur brukar du t.ex. trimma dina kunders skägg, fixa deras polisonger och ögonbryn? Ska polisongerna sluta där käkbenen börjar eller hur är det? Vad gäller för ögonbrynen och övrigt ansiktshår? Skulle vara schyst om du kunde svara/skriva inlägg om detta =)

    Hälsningar, C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.