Vi stylar för fullt i Täbycentrum.

Vi stylar för fullt i Täbycentrum. Här står jag med Ibbe, min modell Izabelle, Annie och Linda. Jag har jobbat i Täby centrum innan men då var det med fröken Sverige tävlingen och även med andra skönhets event. Jag har vart konfranciär i detta köpcentrum oxå men idag är jag och promotar mitt egna märke. Snart är Erik oxå här och det är redan en massa tjejer som väntar:)

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Vi stylar för fullt i Täbycentrum.

 1. Lina says:

  Jag bor i närheten och skulle va S� kul att vara där, men just idag hinner jag inte. Jag skulle inte vara där för Eriks skull,visst är han snygg men jag skulle va där för att träffa dig och köpa lite produkter ur ditt egna sortiment. Men nu kan jag inte det men jag ska göra det så fort jag får med mig några kompisar för en shoppingrunda, troligtvis imorgon!

 2. Sheila says:

  �H! Jag kunde inte komma var i i Sundbybergs simhall hela dagen & nu är jag hemma i Uppsala (brorsan hade simtävling)! Supertråkigt ;(

  Men men hoppas eran dag varit super, jag fixar mig just nu och snart kommer DIN -spray att användas för at fixa kvällens frisyr till klassfesten!

  Ha det bra 🙂

 3. Tanya says:

  Hej snygging!

  Allt bra?
  Haha, jag fick sjukaste kommentaren på min blogg….någon som frågar om du är min pappa, haha och två andra har frågat om vi är släkt.
  Haha…bästa är ju den som kom in senast, om du e min far 😛

  Ha en underbar lördag, pöss!

 4. vilma says:

  Hej Bobby!
  jag köpte ditt schampo i lördags. Jag har använt det 2 gånger och ser redan stor positiv förändring på mitt hår. Jag vill bara tacka för fantastiska produkter och jag kommer att köpa bobbys, många gånger i framtiden!:)<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.