Träffade sköna Syrianska Norrköping tjejer

Träffade sköna Syrianska Norrköping tjejer utanför min salong. Dom var syrianer samma som mig. Tjejerna vart jätte glada över att träffa mig så vi stod länge och snackade. Sen skulle tydligen deras väninnor komma som är stora fans eller beundrare till mig. Självklart stannade jag kvar länge i kylan för att träffa dom. Jag var med min vän mirza som oxå är från Norrköping och alla dom kände varandra. Glömde att ta bild med dom som kom efteråt men jag gav henne världens puss på kinden. Vilka glada härliga tjejer.

 Efter 30min frysande så gick vi till gymet men tydligen så stängde dom kl20 så jag missade träningen. Istället gick jag och min älskade vän Alex som jobbar på sats efter att dom stängt till en thai restaurang där vi sitter nu och myser. Vi pratar om allt möjligt. Jag försöker att para ihop honom med nån skön tjej:)

Fattat inte att sveriges snyggaste Alex ska behöva vara singel. Han är verkligen en toppen kille och snäll på alla sätt så lyckos den tjejen som får honom

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Träffade sköna Syrianska Norrköping tjejer

 1. haija says:

  fan va jobbigt:P e du syrian? eh de e jag med:)&ja träffa /såg whatever idag. aa men du ser ut som en syrian ;P först jaba aa han e syrian sen ba neej svenne 😛 haha fan va mobbat!!! kunde snackat med dig menmen 😛

  • sanharib says:

   syranska tjejer är vekra men de skulle se om derass folk o inte bära namen o pratta med andra grupp som skulla vara finder o det inte man liter på för säkerhet tjejer skulle

 2. Beundrarinna says:

  Meeeen BOBBY hur taaar man kontakt med denna ALEX då???
  massor av kyssar to you Bobby
  //Beundrarinna(till alex då)

 3. neggisen says:

  Hej Bobbisen!

  Haha du har fått ett smeknamn av mej nu, du e med i ”isen” gänget haha!

  Ser fram emot att träffa dej i Lund nästa vecka, då jävlar i det ska jag köpa dina produkter=)

  Du verkar vara en riktigt ball å skön kille med mkt humor, like that=)

  Förresten, angående Alex, tycker du ska fixa en dejt med neggisen hihi… du vet irani å irani, det går ganska bra ihop haha=)
  Och jag lovar, jag e ingen iranier med näsan uppe i vädret som kanske många andra är. Har fötterna på jorden=)

  Ta med honom till Lund vett ja så får man träffa sötsaken!

  PUSSSS på dej Bobbyyyyy!

 4. M says:

  Jag tror nog att utseendet som är just problemet alex är nästan för snygg tror nog aldrig man skulle försöka sig på att stötta på honom och riskera att åka på värsta dissen.
  men han är ju galet snygg så nån borde ju faktiskt försöka =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.