klippte Kevin Rosing som Danny.

klippte Kevin Rosing som Danny. Danny är Kevins stora idol. Här står Linda höggravid och vacker med sina två barn:) för er alla andra som gillar Danny, Mattias eller Erik från Emd kan komma imorgon till Gallerian. Vi kommer att vara på Kicks övreplan. Där kan ni handla mina produkter av oss och dom första hundra som handlar nåt kommer att få en Bobbys Hårspray, en Bobbys tshirt och även mitt egna läpp glans:) nu kan alla ha Bobby på sina läppar haha.

Jag kommer även att ha Blondinbella på plats. Så jag hoppas att alla vill komma och köpa nåt av oss. Ni kommer självklart att få fotas med oss om ni frågar. Självklart kommer jag och några att mitt team att ge tips och råd, även ge vissa en lätt styling i mån av tid. Hoppas vi ses imorgon eller fredag på Kicks i Nacka forum, eller lördag inne på Kicks i Täbycentrum. Självklart är nån av Emd oxå med och självklart gäller även samma sak och aktiviteter där. Hörs snart för nu ska jag på middag med mina kusiner. Kram Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

10 tankar om “klippte Kevin Rosing som Danny.

 1. elin says:

  HEJ BOBBY ! 😀
  jätte roligt att du kommer till gbg, men jag undrar
  vilken dag och vilken tid ? :’)
  hoppas du kan svara på detta !

  När ni kmr till göteborg, kommer även ngn från emd vara med då ? :’)
  hare bra !

 2. Ana says:

  Hej Bobby 🙂 Skulle du kanske kunna skriva om hur man blir en sån stor o framgångsrik frisör som dig? 🙂 Jag är 19 år o går andra året i frisör, o ja vill oxå bli som dig! du är bra, lycka till 🙂

 3. li says:

  Hej Bobby! Jag har ett väldigt frustrerande problem, kanske är det bara en period. Men mitt hår blir alldeles fett på bara några timmar, och ändå tvättar jag det var tredje dag. Vad ska jag göra? Jag blir galen och vantrivs.

 4. LarsS says:

  Va är det så… F*n att jag inte kan ta mig till Stockholm då! Typiskt alltså!!! Det skulle ju vara kul att få träffa dig i egen hög person liksom och så behöver jag nya hår produkter, och jag kan tänka mig att dina är suveräna!

  Jaja… Vad ska man göra liksom…

  Vi hade just besök av en tjej, och hon såg att jag smög in på din blogg. och då sa hon genast. Han är så j*vla snygg! Och det är ju sant också, du ser väldigt bra ut! 🙂

  Men du får ha en fortsatt förtjusande kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.