Mina produkter finns i hyllan på Kicks

Mina produkter finns i hyllan på Kicks och jag är sjukt glad och stolt över mig själv. Jag har verkligen jobbat hårt i 17år och kämpat mer än nån för att uppnå mina drömmar. Jag var nyss med Linda Rosing på Kicks och var tvungen att köpa mina egna produkter. Jag har ju dom hemma men ville känna hur det känns att köpa dom, och jag kan säga att känslan kändes helt fantastiskt. Nu hoppas jag på att alla ni som läser min blogg tar er till Kicks och köper årets bästa produkter:) jag är snorig och förkyld men glad ändå Haha. Inte ofta nån är glad över en förkylning men nu är jag det. Hörs lite senare stor puss och kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

15 tankar om “Mina produkter finns i hyllan på Kicks

 1. hanna says:

  heej 🙂 grattis till dig och dina produkter! undrar om det finns ett schampo och balsam som fungerar utredande? har slingat hår, med blonda slingor. det är dock jätte jobbigt att borsta ut håret när jag har duschat, och jag tappar riktigt mycket hår! så undrar om det finns något från dina produkter som hjälper mot det?

  tacksam för svar! pusspuss från Hanna

 2. tess says:

  Hej Bobby!

  Har redan vart ner och handlat både shampo, balsam och sprayen. Dom luktar ljuvligt. Stort grattis till dina produkter hoppas det kommer går bra. Kram

 3. Nikka says:

  jag ska kolla upp det 🙂
  Men det angående ögonfransgrejen, som skulle göra att de växte.
  Fanns det någon chans att man skulle kunna få tag på det, ett annat sätt än att komma till din salong?

 4. misslili says:

  Tjoooo!
  Ok, jag känner dig nt eller så men jag såg på linda rosing programet och såg dig^^
  Hehe, ville bara säga att du var jätte bra i det pogramet! Haha:P
  Och grattis till ditt nya schampoo det är säkert jätte bra, jag har dock inte hunnit testa det en men köper det säker snart
  Men är det bra för slitet hår? Jag har nämligen ganska slitet, och nästan fettigt, hör gärna av dig om bar produkter jag skulle kunna använda! Tack såjätte mkt!!! Jag har bara ingen aning, men tack så himla mkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.