tror ni han försöker att få mig tillbaka eller …….

Efter gymet så vart jag överraskad med massa stekt mat, fläskkött med asiatiska kryddor, rostbiff och annat gott. Samuel kom förbi mig med massa mat, han vet verkligen vad jag gillar att äta och hur han får mig glad 🙂 hmm tror ni han försöker att få mig tillbaka eller att jag blir beroende av honom, !?! igen hehe jag har ju vart ihop men honom i flera år innan så inte så svårt kanske ….

Han är ju bara för snäll , kommit hem till mig nästan varje kväll med god mat och andra överaskningar, snygg är han ju oxå , håller ni inte med?? Då undrar jag varför jag bad honom flytta ut!?!? hahha

Fick även fruktsallad efteråt och dessa söta lång kalsonger fich jag oxå, tydligen har han köp fler till mig

Efter att Neda färgade Lindas hår så fikade vi, jag älskar att umgås med Linda, speciellt nu när hon är gravid för att då är hon extra lugn och harmonisk. Hah aldrig serr Rosing så lycklig och vacker, klart hon lagt på sig massa kilon men trodde inte jag skulle säga detta men det är sjukt snyggt på henne hehe, hennes ansikte utstrålar……. Längtar till jag får se hennes och Peters kärleks barn, jag vet inte ens vad det blir, ingen som vet förutom Linda och Peter….. love……

Kärleks godnatt pussssssss å krammmmmm till er alla 🙂

23 tankar om “tror ni han försöker att få mig tillbaka eller …….

 1. Ana says:

  Så var det med mitt ex han kom hem till mig varje dag efter att vi hade gjort slut och över en månad senare så tog jag tillbaka honom. Ta tillbaka Samuel ni skulle passa så bra ihop =) ohhhh ja, han är jätte snygg hehe.

  Kramisar

 2. Jennifer says:

  Han är riktigt snygg men du är snyggare!
  Och du bad honom flytta ut för du vet att han aldrig kommer bli lika snygg som du hahaha.
  Va gulligt att hon har en son/dotter påväg, hoppas allt går bra.

  Tänkte titta klart på min film, ville bara titta in o önska dig godnatt:D
  Puss o kram,

 3. Kate says:

  Hej Bobby,

  du använder ju produkten Revitalash och jag undrar vad du kan säga om denna produkt?? hjälper den verkligen är det något man bör köpa och tappar man inte ögonfransarna efter ett tag? sen när de växt för mycket skall man bara klippa av det? då blir det väl ojämnt.. Jag vore så otroligt tacksam om du svarade på denna fråga! 🙂 du brukar inte svara så ofta på dem kommentarer du får borsett från när du har frågestund men hoppas att du kan svara på dessa frågor:)!

  Mvh Kate

 4. Pigineli says:

  Ta bara tilbaks honom om du värkligen älskar honom……..inget annat! Inte bara för din egen skuld…….men för Samles också! Alla förtjänar och bli älskad ärligt 🙂

 5. linda says:

  Nu förstår jag varför killar drar sig till killar… sjukt vad snygga ni är båda två!! vilka fina ögon ditt ex har…:O

 6. tanya says:

  Samuel är skit snygg!
  han verkar en bra kille också. Precis som du, ni passar nog säkert jätte bra ihop!

  Så jag ska få fota med dig då du är naken i överdelen, nice bobbsen 😉
  Vi ses väl när jag går förbi kusinen nästa gång hehehe.
  Pössz

 7. Alex says:

  Hej Bobby! Jag bor typ så långt ifrån stockholm man kan komma, men skulle du kunna ge något tips på hur jag ska ha mitt hår om du skickar ett mail till mig eller något, just nu ser det hemskt ut?

 8. josefine says:

  Gud vad gullig han är, han kanske vill ha dig tillbaka eller bara visa hur snäll han är. Tycker det är jätte gulligt av honom. En sak är säker han är iallafall inte ful, det är inte du heller så…
  Men du kanske ska ta tillbaka honom?

  Kram på dig o hälsa Samuel

 9. Isabelle says:

  Bobby, man kan gå in på din blogg flera gånger om dagen utan att du har skrivit något nytt för att kolla på bilderna och bli glad igen!

  Du och Samuel är nog de absolut snyggaste killarna, å då överdriver jag inte . Du verkar vara hur go som helst! Hoppas allt flyter på jätte bra nu för det förtjänar du!

  Puss och Kram / Isabelle från Göteborg 🙂

 10. E_E says:

  OMG meee wan’t! Ohh så himla typiskt att de allra snyggaste killar är homosexuella.. kan ni inte vara lite mer solidariska o tänka på oss tjejer :P:P Det finns inte så många snygga hetrokillar kvar ju =( 😛

  Ni är båda skit snygga!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.