Bobby goes Rihanna snagg.

Bobby goes Rihanna snagg. Nu fick Neda min grymma kollega snagga mitt hår med maskin. Har inte använt maskin på mig själv sen jag var 10år då jag rakade av hela håret och det gjorde jag bara för att min store bror Robil och hans vänner gjorde det en sommar. Jag fick inte umgås med dom ifall jag inte rakade mig. Jag låtsades tycka om det men grät så många gånger och sen dess har jag inte haft maskin kort ens på sidorna. Alltså jag har haft skräck för det och nu 23år senare så rakade vi sidorna bara. I just love it. Börjar med halv mohikan idag men tror jag ska raka av det ännu mera. Vad tycker ni.? .?

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

12 tankar om “Bobby goes Rihanna snagg.

 1. Teddy says:

  Hej Bobby. Jag har en liten hårfråga. Sen jag var ungefär 12 år har jag färgat mitt hår regelbundet. dock i olika färger. Idag är jag tjugo år gammal, i ett år har jag varit skitsnygg i mörkrött hår med friskt långt hårsvall. Men efter många om och men så färgade jag det blont igen. Det blev oranget och rosa. Nu har jag färgat tillbaka till rött, eller egentligen är det mörkrosa med blonda slingor. Jag ser ut som ett skämt. I vilket fall som helst så undrar jag hur jag ska gå tillväga för att få tillbaka mitt vackra röda hår? Tack rara du. Kram Teddy

 2. Jennifer says:

  Haa Bobby, din favorit syrian här 😀 .
  Haha fick en lite små galen ide, du vet frisörerna här i gbg verkar inte kunna så mycket annat än att klippa lugg, sne lugg och uppklippt. jag vill har något nytt något fräscht. Kan vi inte hitta ngt ställe som du kan klippa mig på när du är här? Haha fråga mig inte va jag fick det ifrån, men det skulle verkligen vara en stor ära att bli klippt av dig:$

  Nu ska jag sova, ville bara säga detta.
  puss o kram, godnatt.

 3. F says:

  jag kör själv maskinskort ungefär varannan vecka kan verkligen inte ha långt på sidorna, och med din frisyr så passar du bättre i maskin kort också ungefär 3 mm de borde du också testa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.