kom försent till tandläkaren. Jag h

kom försent till tandläkaren. Jag hann bara göra en snabb undersökning men skulle annars lagat en tand. Min tandläkare är så snäll så nu får jag komma dit imorgon bitti igen:) snällt att jag får en extra tid utan kostnad men fan va trist att gå upp 06 igen. Ni ser hur trött jag är..! Enda som ser lite pigg ut på mig är väl mina fransar Haha. Hoppas jag blir piggare nu när jag ska på mitt möte med nya hudvårds produkten:) skulle verkligen behöva nån super mirakel idag som gör så att jag ser mindre halvdöd ut. Jag promenerar på drottninggatan nu och känner mig stressad då jag ska vara på möte om 5minuter och samtidigt blir stoppad av några tjejer som vill en bild med mig. Självklart ställer jag upp fast jag känner mig ful och trött samt fryser pga att det snöar. Bajs på allt just nu. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “kom försent till tandläkaren. Jag h

 1. LarsS says:

  Usch, jag känner ett sådant obehag av att gå till tandläkaren.. Blää.. Obehagligt men nyttigt!!

  Jag tycker själv att du inte ser halvdöd ut, du ser fräsch och pigg it för att vara så tidigt på morgonen haha 😀

  Ha en fortsatt bra dag Bobby du är bäst!

 2. caroline says:

  åå jag vill oxå ha snö, haha norrland borde fått den först! 😛 Du hade förresten pratat med min mamma tidigare idag så jag lämnar min epost här ovanför.

  kram : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.