American got talent transan som imiterade Briteney Spears

American got talent transan som imiterade Britney Spears nyss på tv var sjuk lik originalet om inte sexigare när han/hon uppträdde på scenen:) vad det nån som såg.?.? Det var fler duktiga som stod på scen. Kommer nog att önska en godnatt för att snart ska jag sova. Ska upp kl 06. Har tandläkare kl 07.50 på karlaplan och efter det möte 08.45 ang en ny skönhets produkt. Mer om det får ni veta imorgon.

Sov gott alla fina. Ikväll känner jag mig jätte kärleksfull så därför vill jag säga till alla att älska mera och var hellre snäll en extra gång eller fler gånger hehe. Det jag vill säga att hellre var mer glad och snäll mot nästan alla du träffar och ge folk en chans så lovar jag att det blir trevligare. Alltid roligare att vistas i trevligare omgivning. Så därför behandla andra som du själv vill blir bemött och behandlad..

Ok nu ska jag sluta låta som om jag vore sentimental hehe,,,, Vill bara att fler ska vara snälla och lyckliga. Sov gott alla. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “American got talent transan som imiterade Briteney Spears

 1. Idah says:

  Attans då.. Men man får säga tack ändå för att du valde ut mig :).
  Men då kanske jag kan fråga dig om hur mycket du tar för att färga håret i vinrött? )Alltså mitt hår, inte ditt hår) haha! Hoppas allt är bra 🙂

 2. Petra says:

  �sch, jag har tyckt ibland att du är självgod Bobby, att du hela tiden snackar om hur snygg du är. Men jag har kommit på en sak, att det spelar fan ingen roll när man verkar va en genomsnäll o supertrevlig människa som du. För de tror jag verkligen att du är. Det märks när du skriver. Jag gillar dej helt enkelt. Det är nog toppen att ha dej som kompis o umgås med dej. Nån schysstare kille får man nog leta efter.

 3. Anna says:

  Jo han var jätte lik, men det syntes lite på kroppen att det var en kille.
  Tycker verkligen att han Niel? som var sist ska vinna. han var jätte bra, och jag brukar inte gilla opera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.