tagen på bargärning när jag sminka

tagen på bargärning när jag sminka mig mellan film tagningarna:) Haha trodde jag var diskret med det och att ingen såg det, typ att jag är naturligt snygg. Nu har jag filmats medans jag körde bil och det är första gången jag sitter bakom ratten. Har aldrig kört bil och kan inte köra så ni kan föreställa er hur det gick.?.! Mycket skratt vart det så jag nästan kissade på mig och samtidigt trodde jag skulle köra ihjäl mig. Hjälp vilken galen syn. Jag ska nog inte ha körkort eller så ska jag försöka övningköra många timmar innan jag åker bland allmänheten. Själv tyckte att det gick ok men tydligen inte då jag fick bilen att stanna flera gånger och samtidigt säger jag till chaffören att gasa åt mig. Jag blir stressad som fan under såna omständigheter. Haha fortsättning följer. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “tagen på bargärning när jag sminka

  1. maria & Jonya says:

    Hej BOBBY!! Vi har en fråga till dig =) , Vi går tredje året på igelstavikensgymnasium i Södertälje.. Vi har ett projektarbete och vi hade tänkt att göra en modevisning.. Vi har varit runt i olika affärer och frågat om dom vill sponsra oss med kläder.. men nu har vi ett problem. Vi behöver en frisör, som skulle kunna ställa upp och fixa hårtet till våra modeller. och då tänkte vi på dig 😉 Om du e intresserad av det, kan du mejla oss, Maria_alouch-a@hotmail.com eller Jonyanuman@hotmail.com tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.