Hey Hey Hey. Danny här. Jag ledsna på mitt långa

Hey Hey Hey. Danny här. Jag ledsna på mitt långa backslick och ringde bobby. Stans skönaste frisör. (Vill inte skriva bästa frisör på hans egna blogg Haha! Det vet vi ju redan att han är.) Jag kände för att snagga mig men ändå behålla längd. Jag vet, lite motsägelsefullt men tro det eller ej. We made it. Sitter nu i stolen med halva skallen bar, and i fakkin love it! u like it?? Puss och kram. Danny

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

25 tankar om “Hey Hey Hey. Danny här. Jag ledsna på mitt långa

 1. Madde says:

  Trots snaggningen så är du SNYYYYGGGG som fanken Danny!!!!Glädjande att sneluggen är tebax!!!!
  Grrrrr……………….<33333333333

 2. josefine says:

  Det vart ju jätte fint på fina Danny. Han passa i det som är på bilden. Duktig du är Bobby, jag får komma o klippa mig hos dig någongång <3<3

 3. Sofia says:

  Hej Danny!
  Jag tycker att din nya frissa är jätte cool och häftig! Det gäller att våga för att lyckas och det har du verkligen gjort.
  Tufft och himla snyggt=D
  Bobby är verkligen en proffsig frisör,
  KRAM

 4. li says:

  neeeeeej, snälla vad har ni gjort!!!nejnejnej, danny!!!!! bobby snälla aldrig mer, snälla!!!! klipp han inte så!! vad som helst förutom så!!! nej, snälla spara ut de!!! snälla, klipp inte så igen!!!

 5. Ann says:

  Hallå Bobby jag har en fråga, det är så att det finns nu en ny hårprodukt som heter Tresamme som visas på reklamen som du säkert har sett?
  �r det något du kan tänka dig rekommendera att använda i sånna fall?
  För nu använder jag Loreal (Den rosa varianten) men vill pröva på något nytt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.